Recenze produktů

Recenze produktu - Oriflame krém na ruce tulipán

5. září 2017 v 15:51 | Terez*
Tento krém jsem si zavolala pro jeho vůni. Tulipány, jaro!
Má nevšední vůni. Dobře se vpíjí a zbytečně nemastí.
Pro jaro a léto jako dělaný.
+ cena
+ velikost
+ nevšední vůně

Recenze produktu - Oriflame tvářenka very me

5. září 2017 v 15:24 | Terez*
Recenze produktu:
Tvářenka Oriflame Very me


Po této tvářence jsem sáhla díky její ceně, ano dámy, byla ve slevě.
Když jsem si ji doma zkoušela, vážně silně barví, takže zdravíčko pouze lehce nanést, nepřehánět.
Jinak během večera vcelku slušně vydržela.
+ cena
+ barva
Je ve více odstínech já jsem sáhla po tomto. Sweet coral.

Recenze produktu - Oriflame krém na ruce čokoláda

3. září 2017 v 15:19 | Terez*
Recenze produktu:

Krém na ruce Oriflame s vůní čokolády

Opět tu máme recenzi na krém.
Krémy jsou moje závislost a nedokážu si bez nich představit jediný den.
Mám sušší ruce, hlavně po práci nebo zahradničení, proto s sebou vždy nosím krémy. Tento krém od Oriflame jsem vybrala hlavně pro jeho krásnou vůni, která evokuje zimu. Horká čokoláda, domov. Ideální jako dárek pro sebe i blízké.
Dobře se vsakuje, nemastí.
Ideální pro milovníky čokolády a sladkého pokušení.

Recenze produktu - Oriflame krém na ruce jablko a skořice

2. září 2017 v 15:15 | Terez*
Recenze produktu

Krém na ruce Oriflame, jablko a skořice

Přichází podzim a s ním i čas na nový krém, který ochrání Vaše rce v sychravém počasí.
Vybrala jsem proto pro Vás tento. Krásně voní, když si s ním namažete ruce, citíte podzim, to teplo domova.
Rychle se vstřebává, balení není velké, ale i přes to vydrží.
Ideální jako dárek.
U mě ozkoušeno a doporučuji!

Recenze produktu - Oriflame, lesk na rty meloun

1. září 2017 v 15:22 | Terez*
Recenze produktu:

Lesk na rty, limited edition meloun


Tento lesk na rty jsem si vybrala hlavně kvůli jeho vůni. Miluju meloun!
Krásně voní,ale je třeba ho nanášet štětečkem. Prstem se nanáší vážně špatně, hlavně pokud máte dlouhé nehty.
+ cena
+ vůně
+ barva a třpyt
- nanášení
- není vždy k dostání (pouze párkrát v katalogu)

Recenze produktu - Oriflame, zázračný kelímek

1. září 2017 v 15:18 | Terez*

Zázračné kelímky.
Typické pro Oriflame.
Mám doma obyčený, potom tento - borůvkový. Tento jsem si vybrala hlavně díky jeho vůni.
Používám hlavně na popraskané rty, ale i na suchou pokožku, která se mi začíná loupat. Poměrně dost mastí, rty jsou potom hydratované.
- cena
+ výdrž, vydrží vážně dlouho
+ vůně

Recenze produktu - Oriflame krém na ruce s vůní třešně

1. září 2017 v 14:17 | Terez*
Recenze produktu:

Krém na ruce s vůní třešně

Tento krém jsem si zamilovala na první pohled již v katalogu.
Krásně voní, rychle se vpíjí a je ideální na léto a to hlavně díky své svěží vůni třešní. Doporučuji vyzkoušet.
Balení se snadno vejde do každé kabelky a tak je ideální na cesty.

Recenze produktu - Oriflame pleťová voda s heřmánkem

1. září 2017 v 14:04 | Terez*
Recenze produktu:

Pleťová voda pro citlivou pleť s heřmánkem.



Tuto pleťovou vodu používám již dlouho a můžu říct, že si ji nemžu vynachválit. Jemně odličuje, pleť nevysušuje a sedí mi asi nejvíc ze všech odličovacích přípravků, které jsem dosud vyzkoušela. Mám citlivou pleť a problematickou T zónu, pleť 20+, odličovák nevysušuje, příjemně voní a pleť zklidňuje.
Můžu jen doporučit.
 
 

Reklama